Plastikoperation i Polen


Plastikoperation i Polen. Allt fler svenskar väljer att åka utomlands för att göra plastikoperationer. Det kan ofta bli en mycket billigare affär än motsvarande operation här hemma i landet. Ett mycket populärt land som många svenskar besöker varje år för ett kirurgiskt ingrepp är Polen.

Något man alltid måste undersöka innan du bestämmer dig för att göra din plastikoperation i Polen är vilka risker detta innebär. Undersök noga de olika klinikerna och kanske vet du någon som själv har varit i Polen och utfört en plastikoperation som kan tipsa dig om var du ska vända dig. Det är också viktigt att höra med ditt försäkringsbolag om det är så att din försäkring täcker om det eventuellt skulle inträffa något oförutsett under din plastikoperation i Polen.

Under de senaste åren har det figurerat många skräckhistorier i medierna om plastikoperationer utomlands. Generellt sätt så kan sägas att plastikkliniker i Polen inte är varken sämre eller bättre än de i Sverige. Utländska kliniker och däribland de kliniker som utför plastikoperationer i Polen håller generellt en hög kvalité.

Om du bestämmer dig för att göra en plastikoperation i Polen då bland annat priserna är betydligt lägre än vad de är i Sverige, så är internet ett utmärkt hjälpmedel för att hitta den perfekta kliniken. På internet finns forum där du kan komma i kontakt med andra som har utfört en plastikoperation i Polen och som kan rekommendera kliniker. Det kan annars vara ganska svårt att hitta en klinik i Polen som utför plastikoperationer vars personal man kan känna sig trygg med. Då hjälper det ofta att komma i kontakt med någon som själv har genomfört en plastikoperation.

Det finns även företag som verkar som konsulter och specialiserar sig på kontakten mellan plastikklinikerna i Polen och patienterna från bland annat Sverige. Ett av dessa konsultföretag som hjälper patienter med kontakter inför en plastikoperation i Polen är Medicapol. Företaget samarbetar med en rad kliniker och specialister som också arbetar vid medicinska universitet runt om i Polen. Personerna bakom företaget säger sig fokusera på kommunikationen mellan patient och läkare. Något som annars kan vara ett problem när man inte behärskar samma språk.

Konsultföretag som Medicapol ger tips och råd samt assisterar patienter vi en rad olika plastikoperationer.